Pánik & Szorongás 2.rész (18 perc)

Pánik & Szorongás 2.rész - Miért nem segít a gyógyszer? Ebben a videómban, amely a Pánik és Szorongás videósorozatom második része, azt mutatom be Neked, hogy a gyógyszeres kezelés MANKÓ jelleggel ott lehet a kezdeti folyamatokban, de valódi segítséget nem adhat sem a pánik, sem a szorongás kezelésében.

5 990,00 Ft

Ehelyett bemutatok olyan konkrét PÁNIKKEZELÉSI MÓDSZEREKET, amelyeket a klienseim és én magam is használtam korábban a saját pánikos életszakaszomban, és ezek segítettek. Beszélek továbbá az ÁLMOK és az ÁLOMELEMZÉS jelentőségéről ebben az egész lélektani feltáró munkában, hiszen az álmok az OKI HÁTTÉR feltárása szempontjából nagyon lényegesek. Hiszem, hogy ennek a videómnak a hatására egyre inkább közeledni fogsz ahhoz a szemlélethez, hogy a pánik és a szorongás nem csupán egy LELKI BORZALOM, hanem egyszersmind egy nagyszerű FEJLŐDÉSI FOLYAMAT is az életedben.


A megvásárolt termékeket ONLINE/E-MAIL-ben küldjük a sikeres fizetési tranzakció után legkésőbb 72 órán belül!

Kedves Vásárló! Jelenleg CSAK magánszemélyként tudsz a Lélekőr Webshop-ban vásárolni. Elképzelhető, hogy a későbbiekben lesz céges vásárlási opció is, ezért a számlázási/fizetési résznél ott van a 'céges vásárló' lehetőség, de egyelőre nem tudunk adószámos/céges számlát kiállítani, kizárólag MAGÁNSZEMÉLYNEK szólót! Köszönjük a megértéseteket!