Pánik Péntek

A PÁNIK NEM BETEGSÉG!

Géczy Gábor pszichológus
Géczy Gábor pszichológus

Van kiút ebből a lelki borzalomból, méghozzá gyógyszerek NÉLKÜL!

Pszichológusként vezetem ezt a Csoportot, de úgy hogy közben ÉN IS PÁNIKOS VOLTAM, tehát pontosan tudom, hogy Ti mivel küzdötök a jelen életetekben.

Több mint 12 éve dolgozom pánikos és szorongó emberekkel és már a segítői munkám elején észrevettem, hogy a klinikai /pszichiátriai szemlélet TÉVES MEGKÖZELÍTÉST követ azzal, amikor kijelenti a kliens számára, hogy ő "PÁNIKBETEG"!

Én ezzel a személettel teljesen szembefordultam, és elkezdtem azt kutatni a hozzám forduló segítséget kérőknél, hogy az ő életükben MIÉRT JELENT MEG A PÁNIK / A SZORONGÁS? / MIRE AKAR RÁMUTATNI? / MIT AKAR NEKIK EZ ÜZENNI?

A félelmeid OKÁT, ennek a lelki borzalomnak az ÜZENETÉT közösen tárjuk fel ebben az online közösségben.

HA szeretnéd, teljesen inkognitóban tudsz maradni az online alkalmakon, ugyanakkor aktívan is bekapcsolódhatsz: kérdésekkel, egyéni észrevételekkel.

Ha PÁNIKOSKÉNT ezt az oldalt böngészed, akkor JÓ helyen jársz!

KÖZÖS ERŐVEL

Tudom, hogy óriási bajban vagy és biztos vagyok benne, hogy csüggedt és elkeseredett is. Itt hasonló problémákkal küzdő emberek vannak, KÖZÖSEN találjuk meg a kiutat.  

NEM BETEGSÉG

Azért is vagy teljesen elkeseredve, mert mindenki azt mondja neked, hogy beteg vagy és kizárólag csak gyógyszerrel tudsz meggyógyulni. Ne félj, VAN MÁS KIÚT!

EGYEDI MEGOLDÁS

Pánikspecialistaként állítom, hogy a pánikos/szorongó ember nem beteg. Nem betegséggel küzdesz, hanem egy komoly VÁLTOZÁSON mész keresztül, ami sok szenvedéssel jár. 

ÉRTELME VAN 

Ennek az egész szenvedésnek értelme/célja van veled, akkor is, ha ezt még most nem tudod elfogadni. Tisztában vagyok vele, hogy ez furcsán hangozhat, de ÉN MAGAM is keresztülmentem ezen. 

CSOPORTSZELLEM

A 'PÁNIK PÉNTEK' zárt csoportba hetente egyszer te is becsatlakozhatsz. A csoport tematikáját úgy építettük fel, hogy erre bármikor lehetőséged van, mert az alkalmak nem feltétlenül épülnek egymásra.

RUGALMAS OPCIÓK

Ez egy AKTÍV interakcióra is alkalmas csoport: kérdezhetsz, vázolhatod az egyéni problémáidat, de ha szeretnéd inkognitóban, a háttérben is maradhatsz és hallgathatod a többieket.

Alkalmi díj 6.000 Ft / fő

Havi díj (kedvezményes) 22.000 Ft / hónap

Mindenkinek előzetesen REGISZTRÁLNIA KELL EMAILBEN vagy itt a HONLAPON (lenti űrlap)!


Minden héten PÉNTEKENKÉNT lesznek a 'MEETINGEK' a ZOOM alkalmazásában.


ONLINE jelentkezés

  A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.