Webáruház

Lélekőr webshop

"Eddigi életem legnagyobb küzdelmét és egyúttal a legfontosabb tanulságot is hozta számomra az én pánikos időszakom. Ma már tudom, hogy egy kemény, de szükséges harcon mentem én is keresztül. Emellett pedig 15 éve dolgozom segítő szakemberként a pánikos és szorongó emberekkel. Ebből a 2 irányból érkező tudást szeretném most megosztani Veled is ezekben a videóimban. Ebben az 5 anyagban azokat a konkrét lépéseket mutatom be Neked, amelyek segítségével kijöhetsz ebből a lelki "pokolból", majd ledobhatod magadról a rád ragasztott "beteg" címkét, és válhatsz végül Te is egy "normális", egyensúlyban lévő emberré."

Géczy Gábor - LÉLEKŐR


Konzultáció és videóSHOP


A videóSHOP-ban vásárolt termékeket ONLINE/E-MAIL-ben küldjük a sikeres fizetési tranzakció után legkésőbb 72 órán belül!


Kedves Vásárló! Jelenleg CSAK MAGÁNSZEMÉLYKÉNT tudsz a Lélekőr Webshop-ban vásárolni!


Gyakran Ismételt Kérdések

1. Csak magánszemélyként vásárolhatok?

Igen. Jelenleg csak magánszemélyként tudsz a Lélekőr Webshop-ban vásárolni. Elképzelhető, hogy a későbbiekben lesz céges vásárlási opció is, ezért a számlázási/fizetési résznél ott van a 'céges vásárló' lehetőség, de egyelőre nem tudunk adószámos/céges számlát kiállítani. Köszönjük a megértéseteket! 

2. Ha videót vásároltam, mikor kapom meg?

A sikeres fizetési tranzakcióról azonnal visszaigazoló e-mailt küldünk. Ezután legkésőbb 72 órán belül, de jellemzően ennél sokkal hamarabb ugyancsak e-mail-ben küldjük a megvásárolt videót. 

3. Hogyan zajlanak az ONLINE konzultációk?

Miután beérkezett az összeg, e-mail-ben fogunk egyeztetni időpontot. Minden szükséges technikai és egyéb tudnivalót ekkor küldünk Neked. Fel szeretnénk hívni a figyelmedet, hogy konzultációt kizárólag abban az esetben vásárolj/fizess ki a webshop-ban, amennyiben előzetesen már érdeklődtél és egyeztettél velünk ezzel kapcsolatban! 

4. Le lehet mondani konzultációt?

Rendkívüli módon be vagyok táblázva, de 48 órán kívül lemondható a konzultáció. Amennyiben viszont 48 órán belül történik meg a lemondás, akkor a teljes konzultációs díjat kénytelen vagyok felszámolni.

WEBSHOP információ

Kérdésed van? Írj nekünk levelet!

Vásárlói visszajelzések

Google által hitelesített, VALÓDI visszajelzések

Gábor finoman de hatékonyan mutatott utakat, ruházott fel megoldási lehetőségekkel. Úgy, hogy szinte észre sem vettük a rohanó hétköznapokban, halványodott el a szorongás.

 Dr. Fülöp Nóra Piroska


Hagyja, hogy a saját belső bölcsességem adja meg a választ, igy mindig biztos lehetek abban, hogy helyes úton járok. Sokat segitett nekem a személyiségem és önbizalmam alakulásában. 

Adam Demjen


 Már az első alkalommal olyan bizalommal tudtam felé fordulni, amit én még nem engedtem meg soha magamnak. Életem egyik legjobb döntésének tartom a vele való munkát! 

Anna Rozinka