Pánik & Szorongás 1.rész (14 perc)

Pánik & Szorongás 1.rész - Neked van dolgod ezzel! Ebben a videómban, amely a Pánik és Szorongás videósorozatom első része, elmondom Neked, hogy az én életemben hogyan jelent meg a Pánik, és én hogyan dolgoztam a saját félelmeimmel.

4 990,00 Ft

Ráébredtem arra, hogy NEM BETEGSÉGGEL állok szemben, hanem egy kemény HARCON keresztül mindannyian megérthetjük a saját pánikunk / szorongásunk ÜZENETÉT. De ehhez Neked is egy SZEMLÉLETVÁLTOZÁSRA van szükséged, és arra hogy ne a gyógyszerekhez menekülj! Be fogom bizonyítani a számodra, hogy ezzel a folyamattal Neked van dolgod, mert csak és kizárólag a lélektani feltárás vezet el a valódi megoldáshoz! Én tudom, hogy VAN KIÚT ebből, és ezt a kiutat mutatom meg Neked ebben a videómban.


A megvásárolt termékeket ONLINE/E-MAIL-ben küldjük a sikeres fizetési tranzakció után legkésőbb 72 órán belül!

Kedves Vásárló! Jelenleg CSAK magánszemélyként tudsz a Lélekőr Webshop-ban vásárolni. Elképzelhető, hogy a későbbiekben lesz céges vásárlási opció is, ezért a számlázási/fizetési résznél ott van a 'céges vásárló' lehetőség, de egyelőre nem tudunk adószámos/céges számlát kiállítani, kizárólag MAGÁNSZEMÉLYNEK szólót! Köszönjük a megértéseteket!