Miért (NEM) győzhetek a Pánik ellen? 4.rész (27 perc)

Ebben a videómban, amely a Pánik és Szorongás videósorozatom negyedik része, megmutatom Neked, hogy hogyan dolgozz egyszerre a Múltban lévő nehézségeiddel (a Félelmed OKÁVAL) és a Jelenben kialakult beszűkült élethelyzeteddel (a Félelmed miatti BEZÁRTSÁG leküzdésével).

7 490,00 Ft

Vagyis arról lesz szó, hogy hogyan léphess ki a Pánikod / Szorongásod kínzó BÖRTÖNÉBŐL. Ez az anyag röviden összefoglalja és összekapcsolja az eddigi videók elméleti alapjait, és egyúttal gyakorlati példákon keresztül bemutatja, hogy hogyan lehet ÉLHETŐBB a Te életed is a pánikoddal / a szorongásoddal együtt. És végül így juthatsz el oda, hogy már NEM az ELLENSÉGED, hanem a SZÖVETSÉGESED lesz ez az egész lelki borzalom.


A megvásárolt termékeket ONLINE/E-MAIL-ben küldjük a sikeres fizetési tranzakció után legkésőbb 72 órán belül!

Kedves Vásárló! Jelenleg CSAK magánszemélyként tudsz a Lélekőr Webshop-ban vásárolni. Elképzelhető, hogy a későbbiekben lesz céges vásárlási opció is, ezért a számlázási/fizetési résznél ott van a 'céges vásárló' lehetőség, de egyelőre nem tudunk adószámos/céges számlát kiállítani, kizárólag MAGÁNSZEMÉLYNEK szólót! Köszönjük a megértéseteket!