Pánikkezelés a hétköznapokban 5.rész (30perc)

Ebben a videómban, amely a Pánik és Szorongás videósorozatom ötödik (befejező) része egy olyan egységes szemléleti beállítódást és eszköztárat adok át Neked, amely az összes eddigi anyagom szintéziseként megmutatja, hogy MILYEN VÁLTOZÁSON mehetsz keresztül, ha az én pánikkezelési / szorongáskezelési "UTAMAT" választod.

7 990,00 Ft

Azt az utat, amelyen én magam is végigmentem. Ezen teljeskörű összefoglalás mellett pedig olyan ÚJ GYAKORLATI TANÁCSOKAT / SEGÍTŐ MONDATOKAT is átnyújtok Neked itt, amelyekkel a megsemmisítően félelmetes helyzeteidben (utcán, úton, otthon és bárhol máshol is) KÉZZEL FOGHATÓ SEGÍTSÉGET kapsz. Ha pedig mind az 5 anyagom tanítását magadévá teszed, akkor ÁTALAKUL AZ EGÉSZ EDDIGI SZEMLÉLETED: vagyis a "BETEG" ember képzetét elhajítva "MEGÚJULT" emberként fogsz élni. Rajtad múlik, hogy ezután az 5 részes VIDEÓSOROZATOM után elindulsz-e az ÚJ ÉLETED ÚTJÁN, vagy maradsz a félelmekkel teli lelki "mocsaradban"?


A megvásárolt termékeket ONLINE/E-MAIL-ben küldjük a sikeres fizetési tranzakció után legkésőbb 72 órán belül!

Kedves Vásárló! Jelenleg CSAK magánszemélyként tudsz a Lélekőr Webshop-ban vásárolni. Elképzelhető, hogy a későbbiekben lesz céges vásárlási opció is, ezért a számlázási/fizetési résznél ott van a 'céges vásárló' lehetőség, de egyelőre nem tudunk adószámos/céges számlát kiállítani, kizárólag MAGÁNSZEMÉLYNEK szólót! Köszönjük a megértéseteket!