STOP PÁNIK

Állítsd meg a pánikod!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK ÉS ÉLJ ÚJRA TELJES ÉLETET!

Napjainkban, főként az elmúlt időszak miatt rohamosan megnőtt a szorongó emberek száma, sőt már olyanokon is észleljük a szorongás tüneteit, akikre ez eddig nem volt jellemző. Szakemberként minket is egyre többen kerestek fel ezzel a problémával, ám sajnos a véges kapacitásunk miatt nem tudtunk mindenkinek segíteni, azonban célunk mindenképp az, hogy minél többeknek segítsünk ebben a nehézségben.

Egyre többeket diagnosztizálnak pánikbetegséggel, amelyre gyakran a gyógyszert látják az egyetlen megoldásnak. Illetve a betegségtudat az, ami végeredményben lehetővé teszi, hogy ne tudjunk kimászni belőle.

A pánik, a mi szemszögünkből, nem betegség, hanem egy állapot, amiből van kiút!

Célunk a csoporttal, hogy egy teljesen más megvilágításba helyezzük, mindazt, amit a pánikbetegségről gondolsz! 

Fontos, hogy megértsd a saját tested működését, hiszen, ha érted mi-miért történik veled, már kevésbé lesz rémisztő ez az állapot és nem fog eluralkodni rajtad.

Tényleg nagyon sokat segített a csoport, igazán jó döntés volt csatlakozni hozzátok! Csak ajánlani tudom mindenkinek a STOP PÁNIK csoportot!

F. Roland

Üzletkötő

Kedves Betti és Gábor! Nem győzök hálás lenni, hogy megalapítottátok ezt a csoportot! Rengeteget tanultam tőletek, igazi segítők vagytok!

M. Katalin

HR ügyintéző

Az utolsó utáni pillanatban találtam rátok egy ismerősöm ajánlása és némi internetes keresés után. Nem csalódtam, de még sok tanulnivalóm van. Köszönöm!

H. Tamás

Vállalkozó

SZAKÉRTŐINK

Andrási Betty és Géczy Gábor

Andrási Betty
Andrási Betty

Több, mint 12 éve foglalkozok olyan személyekkel, akik pánikkal és szorongással keresnek meg, ráadásul személyesen is küzdöttem pánikkal huszonéves koromban, amiből sikerült kijönnöm.

Tudtam, hogy egyre többen szenvednek ettől az állapottól, így elkezdtem rengeteget kutatni a témában és elhatároztam, hogy segíteni szeretnék ebben a témában másoknak, sőt szeretném megmutatni, hogy van kiút a pánikból!

Munkám során a pánik, szorongás, stressz és szuperérzékenység témakörében holisztikus nézőpontot képviselek. 

Többfajta alternatív módszert használok ennek megoldására és kezelésére, illetve folyamatosan kutatom továbbra is a témát.

Sok gyógyult klienssel a hátam mögött elmondhatom, hogy sokkal egyszerűbb a pánik feloldása, mint ahogy az, az emberek fejében él.

Szeretem elmagyarázni, hogyan működik a testünk, hogy működik az idegrendszer és mi – mivel függ össze. Hiszen. ha megértjük, hogy mi-miért történik, már sokkal kevésbé lesz félelmetes, nem ér váratlanul, tudni fogjuk, hogy mire számítsunk, tudatosabbak lehetünk és mi irányíthatjuk majd a folyamatot.

Géczy Gábor
Géczy Gábor

Pszichológusként több mint 12 éve dolgozom pánikos és szorongó emberekkel.

Az első évektől azon dolgoztam, hogy valódi segítséget tudjak adni ebben a "lelki borzalomban" szenvedők számára.

Már a segítői munkám elején észrevettem, hogy a klinikai /a pszichiátriai szemlélet teljesen TÉVES MEGKÖZELÍTÉST követ azzal, amikor az elején kijelenti a kliens számára, hogy ő "PÁNIKBETEG". Én ezzel a személettel teljesen szembefordultam, és elkezdtem azt kutatni a hozzám forduló segítséget kérőknél, hogy az ő életükben MIÉRT JELENT MEG A PÁNIK / A SZORONGÁS? / MIRE AKAR RÁMUTATNI? / MIT AKAR NEKIK EZ ÜZENNI?

A mélylélektani munkáim során pedig sorra tártam fel a pánik és szorongás HÁTTERÉBEN lévő ÜZENETEKET / JELENTÉSEKET. Ennek hatására pedig a klienseim elkezdtek "gyógyulni", kimászni ezekből a borzalmas helyzetekből.

Egy másik fontos anyagot is beépítettem a munkáimba: a saját pánikos időszakom értékes felismeréseit. Én magam is rengeteg szenvedésen mentem keresztül, de egy szakember kollégámmal való munkánknak köszönhetően az ÉN PÁNIKOM HÁTTÉRANYAGÁT / ÜZENETÉT is sikerült feltárni, majd beépíteni az életembe.

Miért csatlakozz hozzánk?

 A pánik nem egy ellenség, amitől menekülni kell! Ehelyett megmutatjuk, hogyan tudod azt a rengeteg energiát, amit menekülésre pazarolsz, a saját javadra fordítani, amivel majd megállíthatod a pánikod.


A csoportban olyan emberekkel leszel körülvéve, akik hasonló cipőben járnak, mint Te. Meglátod, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával és akár egymást motiválva, barátságokat kötve juthattok át ezen a kilátástalan állapoton.


 Változatos szakmai anyagok, gyakorlatok, életmódtippek, cikkek vagy a kutatások eredményei is megtalálhatóak lesznek, kizárólag szakemberek jóvoltából. Ráadásul élő bejelentkezések formájában a szakértők válaszolnak a felmerülő kérdésekre.


Mit ad neked a Csoport?

Teljes hozzáférés

Teljes hozzáférésed lesz a csoport folyamatosan megújuló, értékes anyagaihoz.

Visszanézhető

Minden már meglévő tartalmat visszanézhetsz.

Szakértői válasz

Bármikor felteheted kérdésed, amelyeket a szakértők gyűjteni fognak és megválaszolnak majd.

Valódi közösség

Nem kell egyedül megküzdened ezzel az állapottal, hiszen egy közösség tagja leszel, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint Te. Már barátságok is szövődtek.

Változatos tartalmak

Többféle tartalom: posztok, cikkek, élő bejelentkezések, kérdezz-felelek, videós tartalmak, infografikák.

Alternatív megoldások

Különböző technikák és gyakorlatok, alternatív megoldások megismerése révén több eszközt adunk a kezedbe, amelyekkel magadhoz ragadhatod az irányítást.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK ÉS ÉLJ ÚJRA TELJES ÉLETET!